U veljači, mjesecu ljubavi, u vrijeme kada želimo onima koje volimo pokazati koliko nam je stalo Park prirode Velebit je priredio promotivni vikend za sve zaljubljene i one koji će to tek postati.

18. i 19. veljače 2023. dođite u obilazak Cerovačkih špilja, častimo svaki par jednom besplatnom ulaznicom za ljepšu polovicu. Jedini uvjet tj. izazov je da u špilji pronađete naše „špiljsko srce“. Kažu da se samo srcem dobro vidi ali ipak vi dobro otvorite oči da vam ne promakne. Za one koji su slijepi od ljubavi smo ostavili mali podsjetnik. Nakon obilaska obavezno posjetite našu bogato opremljenu suvenirnicu gdje smo pripremili ograničeno izdanje magneta „Špiljsko srce“ kao uspomenu na ovaj ljubavni izlet.

Radno vrijeme i termine uklazaka potražite na :https://cerovacke-spilje.hr/planiraj-posjet/info/raspored-ulazaka-radno-vrijeme

Nakon velikog interesa za našom radionicom, nažalost moramo zatvoriti rezervacije jer su popunjeni svi termini. Ne brinite, uskoro pripremamo nova iznenađenja.

Pratite naše društvene mreže kako ih ne bi propustili. smile

Draga djeco,

u naše špilje uskoro dolazi poseban gost s dalekog sjevera – Djed Mraz! Djedu su njegovi vilenjaci pričali da postoje špilje u Hrvatskoj u kojima je priroda napravila njegov kip, pa je došao provjeriti istinitost tih tvrdnji. Djecu koja mu se pridruže Djed će nagraditi prigodnim poklonima!

Prije nego nam Djed doputuje, planiramo ga iznenaditi s okićenim borom – tu ćemo trebati vašu pomoć u izradi raznih božićnih ukrasa. Veselimo se vašem dolasku! Povedite i svoje roditelje!

KAD: 10. i 11. prosinca 2022.

GDJE: Centar izvrsnosti Cerovačke špilje, Grab 70, Gračac

ŠTO: - radionica izrade božićnih ukrasa i kićenje bora u centru

         - obilazak špilje s vilenjacima gdje vas čeka Djed Mraz s poklonima za najmlađe

Centar izvrsnosti Cerovačke špilje je 15.06. otvorio svoja vrata za sve posjetitelje.

Dođite i posjetite podzemni svijet Velebita...